Toto rodinné tradiční vinařství otce a syna, které jsme osobně v roce 2019 navštívili bylo založeno v jižní Pfalzi již v roce 1949. Jako jedno z mála vinařství v regionu začalo již v 50. letech plnit svá vína do lahví a také uplatňovat tzv. přímý marketing. Celkem obhospodařují 17 hektarů vinic, kde jsou uplatňovány přísné biodynamické postupy. Syn Andreas se stará o vinice i samotnou výrobu vína a jeho maminka Gudrun zajištuje prodej a komunikaci se zákazníky. Snahou rodiny Meyer bylo vždy vyrábět odrůdově typická vína pro daný terroir jižního Pfalzka. Hlavním motivem vinařství je „tradice s inovacemi k dokonalosti“, která vyjadřuje filozofii firmy. Zde mnohaleté zkušenosti v kombinaci s moderní technologií dávají vzniknout výjimečným vínům za velmi příznivé ceny.
Podle zbytkového cukru | 1. suché |
Zrálo v dubovém sudu | nie |