Doporučujeme
     Doporučte nás
    • Podělte se o pozitivní zkušenost z naší spolupráce a doporučte nás Vašim známým a přátelům:

    Ryzlink rýnský Sur lie, pozdní sběr 2021, Bíza - suché

    Ryzlink rýnský Sur lie, pozdní sběr 2021, Bíza - suché
    Sur lie je metoda při které se ponechává víno ležet delší dobu na kvasnicích, tento ryzlink ležel 12 měsíců na kvasnicích ve velkých sudech o objedmu 1500 l ze slavonského dubu a intenzivně byl promícháván (battonage). Kryomacerace hroznů trvající 5 dnů na slupkách vložili do vína zlatavou barvu. Bohatá vůně limetky, sušených meruněk a broskví je sladěna s tóny lipového květu a jemnou vanilkou. Chuť je plná, extraktivní, podbarvená jemnou mineralitou s příjemnou dochutí citrusových plodů, meruněk a máslových sušenek.
    Obsah kyselin: 6,1 g/l
    Zbytkový cukr: 0,3 g/l
    Viniční trať: Novosady
    Kód produktu
    22808033
    Hmotnost
    1,5 kg
    201 Kč bez DPH
    243 KčCena s DPH

    Vinařství Bíza Čejkovice je rodinná firma založená v roce 1999 a navazuje na tradici předků, kteří přišli v roce 1771 z Francie na Moravu. Vinařství se nachází v obci Čejkovice, jedné ze tří největších vinařských obcí v České republice. Rozloha vinic vinařství je 8 ha. Rodinné vinařství se specializuje na výrobu přívlastkových, archivních a speciálních vín nejvyšší kvality. Všechna vína jsou vyráběna nejmodernějšími technologickými postupy – řízeným kvašením, biologickým odbouráním kyseliny jablečné a vybrané partie metodou barrique. Filozofií rodinného vinařství je vyrábět vysoce kvalitní vína, která zaujmou jak začátečníka tak odborníka. Až budete mít cestu přes Čejkovice, určitě zavítejte do tohoto vinařství a nechte se provést Petrem Bízou, jelikož se jedná o nevšední zážitek. Kombinace prostředí a osobitého, krásně trefně veselého výkladu Petra Bízy prostě stojí za to.

     Specifikace
    Podle zbytkového cukru1. suché
    Zrálo v dubovém suduano
     Hodnocení
    0/5
    QR code
     Sdílení
     
    Na těchto stránkách platí zákaz prodeje alkoholických nápojů osobám mladším 18-ti let. Všechna vína obsahují alergen č.12, oxid siřičitý (SO2)- Více informací naleznete zde.
    Soubory cookies používáme pro správné fungování naší webové stránky a jejích funkcí. Pomocí souborů cookies si také například pamatujeme váš preferovaný jazyk, zvyšujeme pro vás relevanci zobrazovaných reklam, počítáme návštěvu stránek a pamatujeme si vaše nastavení provedená na stránce.